Wie is Burgering en wat doen wij precies

Burgering verzamelt al jaren kleding, huishoudelijke artikelen, speelgoed, schoeisel, meubeltjes en grondstoffen. Dit word uitgezocht door ons en verstuurd naar landen zoals Hongarije en Roemenië, naar mensen die deze spullen heel hard nodig hebben. Heden doen wij meer dan dat!
Wij versturen nu naar veel meer landen. Omdat U en andere mensen om U heen bewuster keuzes maken om anders met spullen om te gaan.
 

Afspraak maken

U kunt binnen 2 minuten online een afspraak met ons maken om de spullen bij U aan de deur op te laten halen. Wij rijden door heel Noord-Holland. Hier is een overzicht van onder het kopje Afspraak maken. Uw spullen zullen met respect worden behandelt. U kunt natuurlijk ook een afspraak met ons maken door te bellen.
 

Uitsorteren van uw spullen

De spullen die U bewust aan ons meegeeft om het een tweede kans te geven sorteren wij uit. Het sorteerproces is erg complex en neemt veel tijd in beslag. Wij sorteren naar ons beste kunnen zodat alle kleding en spullen op de juiste plek komen. Wilt U meer lezen over hoe wij sorteren klik dan hier
 

Versturen van de spullen

Het versturen van de spullen doen wij erg zorgvuldig. Wij willen namelijk dat alle spullen heelhuids en in goede orde worden ontvangen in de landen. Om ervoor te zorgen dat dit gebeurd, verpakken wij alle spullen zo dat deze tijdens de reis naar het buitenland geen schade kunnen oplopen.
In samen werking met onze partners ( zie kopje partners) versturen wij geregeld de spullen. Dit proberen wij op jaar basis 4 á 5 keer te doen.
 

Het verdelen van de spullen in het buitenland

Dit onderdeel is erg moeilijk want hoe kunnen wij bepalen wie wel recht heeft op de spullen en wie niet? In het verleden hebben wij met verschillende lokalen contacten gewerkt. Uit de jaren ervaring weten wij nu dat onze vaste contact personen de aangewezen personen zijn waar wij graag mee samenwerken en hierdoor er zeker van kunnen zijn dat de hele gemeenschap de benodigde spullen ontvangen.